Bagt rabarbergrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Rabarber, renset vægt
350 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
   
Energi:
KJ total 6783 (1615 kcal)
KJ pr. Pers. 1695 (403 kcal)
Vægt ialt 1114 gram
Vægt pr. Pers. 278 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 608 KJ (144 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 36.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)