| |
|
Oksefrikasse
Oksefrikasse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Kødet skylles grundigt i koldt vand, tørres og dækkes med kogende vand tilsat salt. Kødet koges sagte under låg ca. 1½ time.
I ½ liter af suppen koges blomkål og ituskårne gulerødder møre.
Bælgede ærter koges med de sidste 5 min.
Blomkålen anrettes hel sammen med det udskårne kød. Saucen jævnes og smages til. Hakket persille gives et opkog deri. Stuvningen hældes over kødet.
Kartofler serveres til.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 29143 gange, og udskrevet 617 gange.
| |
|
|
KJ total 12998 (3094 kcal)
KJ pr. Pers. 2166 (515 kcal)
Vægt ialt 4110 gram
Vægt pr. Pers. 685 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 316 KJ (75 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 3.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Ejvind - 2007-11-17 20:30:25 det skal prøves, Tak
|
|