Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

kylling på grillen (på øldåse)

kylling på grillen (på øldåse), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : c.thierry

Indsendt :


kylling på grillen (på øldåse), billede 4 kylling på grillen (på øldåse), billede 1 kylling på grillen (på øldåse), billede 2 kylling på grillen (på øldåse), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 kyllinger 1000-1200 g.
2 dåseøl a 33 cl.
20 tørrede enebær
 timian
 Rosmarin
 Olivenolie - til pensling
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Fremgangsmåde: Kyllingen rengøres og gnides indvendigt med salt. Med en fjerkræssaks klipper du spidsen af lårene. Vask dåserne, du ved jo ikke hvor de har været! Åbn dåserne, drik det halve af indholdet i hver dåse - og fyld så enebær og urter ned i dåsen - anbring kyllingerne nedover dåsen, så de står godt og sikkert. Pensl pipfuglene med olivenolie og drys med salt og peber.

Så transporterer du kyllingerne forsigtigt ud til grillen.


Tips:

kyllingerne anbringes over foliebakken, indirekte på grillen. Hæld lidt vand i foliebakken. Her står de så og danser i øl og urtedampe i ca. 50 - 60 min og resultatet er fantastisk, med sprødt skind hele vejen rundt!

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 34441 gange,
og udskrevet 1127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-02-03 14:17:06
hmn den kylling på billedet ser rå ud

Annett  -  2010-01-03 13:46:42
Kom også masser af hvidløg i dåsen, det giver en rigtig god smag.

Per  -  2009-05-30 20:27:40
Der er fremstillet en holder til denne opskrift, den er nemmere en dåsen.

Karen  -  2008-09-10 12:24:07
En virkelig lækker kylling. Husk enebær, - hvilket giver en "røget" smag.