Tjur

Tjur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 tjur
 citron
 
 Rod grønsager:
 gulerod
 selleri
 porre
 
 bacon
 champignon
 piskefløde
 bouillon
 
 kartofler
 gele
 
Opskrift:
Fuglen blev delt i 4 smurt med citron ca. 4 timer inden den skulle bruges. (for at mørne).

Rod grønsager (gulerod, selleri, porre) skæres i stykker og kommes i et ildfast fad. der over lægges fuglestykkerne. bacon og champignon svitses lidt og kommes over. kvantum er efter hvor godt man lider de forskellige ting.
der hældes så fløde og bouillon ved

steges til en kødnål nemt og uden at presse kan stikkes ned i kødet og der ikke kommer rødt saft op. men måske 1-1½ time eller mere. det kommer an på hvor gammel fuglen er og hvor mør.

husk der skal hele tiden være væde ved den når den steger. Det bruges til sovs og jævnes evt. blendes til sidst.

kartofler gele og andet vildt tilbehør er godt.





karakterer:
Opskriften er vist 6937 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu