Tjur

Tjur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Tjur
 
Opskrift:
Fuglen blev delt i 4.smurt med citron ca. 4 timer inden den skulle bruges.(for at mørne).

Rod grønsager(gullerod,selleri,porre) skæres i stykker og kommes i et ildfast fad. der over lægges fuglestykkerne. bacon og champinong svites lidt og kommes over. kvantum er efter hvor godt man lider de forskellige ting. der hældes så fløde og bullion ved steges til en kødnål memt og uden at presse kan stikkes ned i kødet og der ikke kommer rødt saft op. men måske 1-1½ time eller mere. det kommer an på hvor gammel fuglen er og hvor mør. husk der skal hele tiden være væde ved den når den steger. Det bruges til sovs og jævnes evt blendes til sidst.

kartofler gele og andet vildt tilbehør er godt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5450 gange,
og udskrevet 73 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu