Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjortesteg II

Hjortesteg II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.Hjortesteg
2 spsk.olie
 Salt
1 løg
1 fedhvidløg
1.25 dl.tør rødvin
 Kødboullion
 
2.5 dl.kødboullion senere
1 knsp.sukker
 Peber
 Fløde
 


Opskrift:

Er stegen frossen tages den op 1 døgn før og tør op i køleskabet.

Krydder stegen på alle sider. med saltet. ( I stegegryde i hele proccessen ) Varm olien i stegegryden og brun stegen godt på alle sider. Efter brunningen tilsættes 1 løg i tern og 1 fed presset hvidløg 1 1/4 dl tør rødvin og kødboullion til kødet er dækket. Lad stegen simre i ca. 70 min. Tag kødet op og hold det varmt. Tilsæt 2,5 dl. kødboullion til tegeskyen fra Hjortestegen. Giv stegesky og boullion et opkog og smag til med salt, peber og en knivspids sukker. Jævn sausen med jævning og smag den til med lidt fløde.

I ovn:
krydder stegen med salt Brun stegen på alle sider i en stegegryde med olien. Kom steg, skyen i et ildfast fad med låg. og følg opskriften til stegegryden. Lad stegen stå i ovnen i ca. 70 min ved 200 grader i varmluftovn 160 grader. Overhæld jævnligt stegen med stegeskyen. Tag kødet op og hold det varmt. jævn sausen som omtalt ved stegegryden.

Den smager rigtig godt jeg lavede smørristede kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9932 gange,
og udskrevet 283 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu