Hjortesteg II

Hjortesteg II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
750 g.Hjortesteg
2 spsk.olie
 Salt
1 løg
1 fedhvidløg
1.25 dl.tør rødvin
 Kødboullion
 
2.5 dl.kødboullion senere
1 knsp.sukker
 Peber
 Fløde
 
Opskrift:
Er stegen frossen tages den op 1 døgn før og tør op i køleskabet.

Krydder stegen på alle sider. med saltet. ( I stegegryde i hele proccessen ) Varm olien i stegegryden og brun stegen godt på alle sider. Efter brunningen tilsættes 1 løg i tern og 1 fed presset hvidløg 1 1/4 dl tør rødvin og kødboullion til kødet er dækket. Lad stegen simre i ca. 70 min. Tag kødet op og hold det varmt. Tilsæt 2,5 dl. kødboullion til tegeskyen fra Hjortestegen. Giv stegesky og boullion et opkog og smag til med salt, peber og en knivspids sukker. Jævn sausen med jævning og smag den til med lidt fløde.

I ovn:
krydder stegen med salt Brun stegen på alle sider i en stegegryde med olien. Kom steg, skyen i et ildfast fad med låg. og følg opskriften til stegegryden. Lad stegen stå i ovnen i ca. 70 min ved 200 grader i varmluftovn 160 grader. Overhæld jævnligt stegen med stegeskyen. Tag kødet op og hold det varmt. jævn sausen som omtalt ved stegegryden.

Den smager rigtig godt jeg lavede smørristede kartofler til.


karakterer:
Opskriften er vist 12792 gange,
og udskrevet 312 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu