| |
|
Peberfrugter med risfyld II
Peberfrugter med risfyld II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | røde peberfrugter4 røde peberfrugter | | | | | | Fyld:: Fyld:: | 1 | | løg1 løg | 1 | ds. | flåede tomater1 ds. flåede tomater | 2 | dl. | forkogte eller kogte langkornede ris2 dl. forkogte eller kogte langkornede ris | 2 | spsk. | pinjekerner2 spsk. pinjekerner | 3 | spsk. | olivenolie3 spsk. olivenolie | 2 | fed | hvidløg2 fed hvidløg | 1 | tsk. | groft salt1 tsk. groft salt | | | friskkværnet peber friskkværnet peber | | | | | | Pynt: Pynt: | | | purløg purløg | | | | | | Tilbehør: Tilbehør: | | | brød brød | | | |
| |
Vask peberfrugterne. Skær rundt med stilken, og fjern den sammen med frøene. Skyl peberfrugterne indvendigt med vand. Stil dem i et ovnfast fad.
lav fyldet: skær løget i små tern. bland løg med flåede tomater, ris, pinjekerner og olivenolie.
Pil hvidløgsfeddene, pres dem i en hvidløgspresser og rør i det. Krydr med salt og peber.
Kom fyldet i peberfrugterne.
Dæk fadet til med sølvpapir. Sæt det i ovnen og tænd på 175 grader. Lad retten stå i ca. 1 time til risene er møre. Smag med en ske.
Drys de bagte peberfrugter med skyllet, klippet purløg. Server brød til.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4361 gange, og udskrevet 104 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|