Skøn, Nem og Fedtfattig Hindbær Smoothie/is

Skøn, Nem og Fedtfattig Hindbær Smoothie/is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Smoothie

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Emma<33

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hindbær/blandede bær
 LidtSukker/flormelis efter behov! Men den skal være lidt syrlig i det
1 lille sjat Minimælk
 
Opskrift:
Bær vaskes, (frosne bær tøes op)
Put alle bærrene i en blender.
Put derefter sukker/flormelis oven på, smag til under vejs hvor meget sukker/flormelis der skal i. Efter eget Behov.
Derefter hælder du mælk i, en lille sjat af gangen.
Begynd af blend. Helst ingen klumper efter min mening. Put mere mælk i efterhånden, den skal ende med at være Smoothie agtig.
Drik den afkølet, eller Frys den ned i fryseren og tag den op nogle timer efter og så har du en dejlig is.

Tips:

Jeg har brugt denne opskrift så mange gange da den er let og fedtfattig :) Den smager FORTRYLLENDE ISÆR om sommeren når det er aller varmest :D Den er også KNALD god ved siden af Chokolade kage eller En anden form for is? Stratiotella eller chokolade is

Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hindbærsmoothie

karakterer:
Opskriften er vist 24713 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-15 12:18:41
En anden måde at omgå at bruge sukker kan også være at bruge lidt akaciehonning som sødemiddel :) ..og chokolade på 70% kakao eller mere er ikke usundt.

  -   2009-04-05 20:20:07
kære alle der har skrevet: Hvor er det nogle dejlig søde beskeder i får skrevet til mig! Jeg for dog lige lyst til at give jer en lille ny opgradering af denne fantastisk sunde smoothie/is. Fordi det er lykkeds mig at lave den endnu sundere, nu HELT uden sukker! to gode håndfulde bær. (hindbær, blåbær, skovbær)(hindbær er dog bedst(: ) 3 dadler (husk at tage stenene ud Lidt minimælk en hel eller halv banan. Det er lidt smag og behag. Hvis man ikke er så vild med banan så put kun en halv i! En appelsin!. Ned i blenderen. og du har et mirakel!! :) Den er fantastisk! God fornøjelse mine kære "fans" af opskriften!

  -   2008-12-19 12:36:00
MMMMM den er rigtig god. Man skal ige vide vor meget sukker man skal kom i. En smule vanillie is gør den bare endnu bedre :)

  -   2008-08-08 13:19:29
Hey Emma! Det er en super fantastisk smoothie. Den smager virkelig dejligt. Til laura: Hvad er det for noget fjol med hindbærene? Og syntes du selv der skal chokolade i en SUND smoothie?

  -   2007-06-17 18:36:46
altså hvis jeg var dig så ville jeg putte chokolade i for så bliver den meget mere delikat og hvis man prøver med andre bær. For jeg har nemlig hørt at der er noget galt med hindbæren lige fortiden og at man kan dø af dem. Så for en sikkerheds skyld så prøv med nogle andre bær indtil man lige høre om hindbæren er på den sikkre side.

  -   2007-05-18 23:36:09
Rigtig god Is/smoothie.. den er faktisk rigtig god.. jeg laver ikke andet til mine børn i øjeblikket.. :D Den er såå nem:P og så behøver der ik så neget sukker.. så det er sundt for de kære små.. OG desuden kan man jo lave det til de Helt SMÅ.. fordi det er jo smoothie, så de behøver ikke tænder til det hehe :P ja god opskrift Emma :D

  -   2007-05-14 18:11:32
TIl alle jer der ser denne opskrift! den er FANTASTISK!! PRØV DEN.. DEN ER SÅ GOD.. har ik spist andet i en uge :D god opskrift emma :D