Orientalsk mørbrad i fad

Orientalsk mørbrad i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Orientalsk mørbrad i fad, billede 4 Orientalsk mørbrad i fad, billede 1 Orientalsk mørbrad i fad, billede 2 Orientalsk mørbrad i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
300 gram Bacon i tern
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
2 dl. Peanuts usaltede 1 dl. vejer 75 gram.
4 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Karry
3 spsk. Mangochutney, stærk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
kog ris.

Rist bacon på en pande. mørbraden skæres i skiver, bankes og brunes på en pande.

Risene hældes i et ildfast fad, mørbraden lægges over og der strøes peanuts og ananas over.

Fløde, karry, salt, peber, hvidløg og mango chutney blandes og hældes over retten. tilsidst lægges bacon over. kommes i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter.

velbekomme :0)



Tips:

man kan istedet for ananas komme banan på, dette er også rigtigt lækkert.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 65085 gange,
og udskrevet 1678 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 18136 (4318 kcal)
KJ pr. Pers. 4534 (1079 kcal)
Vægt ialt 2778 gram
Vægt pr. Pers. 694 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 652 KJ (155 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-05-13 16:27:12
Forslag til en salat til denne ret

Per  -  2012-04-06 12:35:33
Risene bliver nærmest til grød.