Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Anderledes and med rabarber

Anderledes and med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder - Berberiand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 fyldige berberi-andebryster á ca. 200 g
200 g.rabarber
4 spsk.blomsterhonning
8 spsk.balsamicoeddike
1 citron
1 stor kvist rosmarin
 


Opskrift:

Rids andebrysterne på skindsiden i små kvadrater og steg herefter brysterne på skindsiden ved jævn varme på en pande ca. 5-7 min, herefter 1-2 min på den anden side.

Brysterne hviler ved et lunt sted, så de bliver flot rosa.

Flæk rabarberne på langs og skær dem i ca. 5 cm lange stykker.

Nedkog balsamicoeddiken samt rosmarin i en sautèpande og sammen med honningen.

Når det begynder at få saucekonsistens tilsættes rabarberne, som blot koges med forsigtigt ca. 1 min, så de stadig har konsistens og lidt sprødhed.

Riv citronskal udover retten ved servering.

Skær herefter andebrysterne i tynde skiver og 'and'ret sammen med rabarber.

Kan serveres med sprøde kartoffelchips eller ovnstegte kartofler efter egen fantasi. Gem evt. halvdelen af rosmarinen til at hakke hen over retten ved servering




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13183 gange,
og udskrevet 227 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu