Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chili-pasta a lá Shawarmabar

Chili-pasta a lá Shawarmabar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt af : Birger

Indsendt :





Ingredienser:
80 g.Tørrede chili (i flager)
2 ds.Tomatkoncentrat (pure eller pasta)
2 dl.Smagsneutral olie (vindruekerne eller raps)
1 fedHvidløg
1 spsk.Sukker
1 spsk.Ketchup (sød eksempelvis Heinz)
1 spsk.citronsaft
1 knsp.Spidskommen
 


Opskrift:

Alle indgredienser skal blot blandes sammen.

Tips:

Ovenstående er kun et forslag til blandingsforhold. Man kan sagtens blive ved med at ´brygge´ videre på pastaen. Det der kan være udfordringen med denne opskrift de første par gange den laves, er at man ikke med det samme kan smage hvordan det endelige resulat ender med at smage. Dette skyldes at chilien skal have lidt tid til at trække ud i olien. Dette vil normalt tage et døgns tid. De vigtigste ´parametre´ der kan skrues på for at ændre smagen, er mængden af chili, mængden af hvidløg, og til dels mængden af spidskommen. Sukker og/eller sød ketchup har kun til opgave at gøre smagen mere rund, og citronsaften gøre pastaen mere frisk i smagen. Det der er vigtigt er, at al chili-pastaen er dækket af olie. Dette giver en næsten ubegrænset holdbarhed i køleskab.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (26 stemmer)

Opskriften er vist 31426 gange,
og udskrevet 566 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mark  -  2011-11-05 18:26:49
Endelig fandt jeg en opskrift som den de har på shawarmabarene!!!! Rigtig god opskrift! Den smager rigtig godt :-) Elsker chili


Gitte  -  2007-11-02 16:52:16
utrolig nem og lækker opskrift., som er nem at tilpasse til ens egen smag.