Kalkun-lamme roulade

Kalkun-lamme roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : aoge

Indsendt :     

Ingredienser:
1 lammekølle
1 kalkunbryst
1 pk.rød pikant ost
 hvidløg efter smag
 friske krydderurter efter smag f.eks. rosmarin og persille
 salt
 peber
 bomuldssnor til snøring
 
Opskrift:
Skær kalkunbrystet op til et slag, dvs. skær det op fra siden, så du har at stort tyndt stykke kalkun kød i ét stykke.
Skær kødet af lammekølen, såvidt muligt også til et stort flat stykke.
Tag pikantosten og rør den i en skål med hakkede hvidløg og krydderier.
Tag kalkunslaget og smør osteblandingen ud i et jævnt lag over hele fladen.
Læg lammeslaget ovenpå.
Rul så slagene til en rullesteg, fast, og snør den godt med bomuldssnoren.
Steges i fad i ovnen med lidt vand i fadet, gerne med lidt rødvin med i fadet. Krydr gerne stegen lidt ovenpå. Øs af stegesaften fra fadet over stegen et par gange under stegningen.
Steges 1-1½ time ved 180 g. Tjek om kødet er gennemsstegt, eller mål kernetemparaturen.
Tag stegen ud og lad den hvile et kvarter med lidt staniol over fadet, før servering

Tips:

kan spises med ris, hasselstegte kartofler eller årstidens grøntsager stegt i et fad i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 7687 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu