Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jægerschnitzel af skinkeschnitzel

Jægerschnitzel af skinkeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Jægerschnitzel af skinkeschnitzel, billede 4 Jægerschnitzel af skinkeschnitzel, billede 1 Jægerschnitzel af skinkeschnitzel, billede 2 Jægerschnitzel af skinkeschnitzel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.25 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
150 gram Bacon i tern
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.25 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.25 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Timian, tørret
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Paprika
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 spsk. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Brasede kartofler:
1000 gram Kogte kolde kartofler
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Bank schnitzlerne med en kød hammer så de bliver flade. Krydr kødet med salt og peber, vend dem i sammenpisket æg og så i rasp.

Varm olien i en stor pande over middel høj varme. Steg kødet gyldenbrunt på pande ( 1-2 min. på hver side). Tag kødet af panden og læg det på fedtsugende papir (køkkenrulle el. lign.) Hold kødet varmt i ovnen mens saucen laves ( jeg vil foreslå 75 - 100 grader C. alm. ovn.

Sauter (steg under omrøring) bacon tern og hakkede løg gyldne. Tilsæt champignon i skiver og sauter ved lav varme. Tilsæt tomat pure og mel og rør let sammen inden vin, vand og krydderier tilsættes. lad saucen simre i 5 min.

Rør cremefraichen i.
Server med brasede kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (55 stemmer)

Opskriften er vist 178207 gange,
og udskrevet 6812 gange.


Energi:
KJ total 12420 (2957 kcal)
KJ pr. Pers. 3105 (739 kcal)
Vægt ialt 2711 gram
Vægt pr. Pers. 677 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 458 KJ (109 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 10.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Aage  -  2018-08-17 15:34:03
Det er en herlig opskrift, faktisk et knurhår bedre end den bedste originale traditionelle Tyske, selvom der er varianter. Men Tysk mad er fra det Tyske køkken, ikke fra motorvejs Raststaetter husk det


  -  2013-11-09 15:09:14
Kanon ret og nem og lave.


Mona B.  -  2012-03-15 11:12:10
Det smager fantastisk - tak for opskriften!


Helle  -  2011-04-02 15:30:49
Smager fantastisk!


Niels - chef  -  2010-05-20 17:17:34
Hold da op en konge opskrift. Har spist denne ret meget i Tyskland, da det er min favorit schnitzel sovs. Selv tyskerne kunne lære lidt her..


CONNIE  -  2010-02-04 16:58:41
DET ER BARE EN RIGTIG GOD MIDDAG VI HAVDE GÆSTER DE ROSTE DE HØJT , JEG BRUGTE PISKEFLØDE KUNNE IKKE FÅ CREM FRAICE 38


Connie  -  2010-01-09 16:00:28
Hold da hel fast hvor var den god og gæsterne roste den højt ,Jeg brugte piskefløde da jeg ikke havde crem fraise 38 . DEN ER SUPER SUPER GOD


Niels the mannnn  -  2009-12-05 19:10:09
Jeg har været meget i Tyskland og dette er den ultimative, bedste og mest originale opskrift på en jægersovs jeg nogen sinde har smagt.. SUPER god og lækker


  -  2009-10-30 11:59:29
Jeg laver saucen og kartoflerne først,så skal kødet ikke i ovnen.


LAILA  -  2009-06-03 19:50:24
Vi fik det til aftensmad i dag. Rigtig lækkert og nemt at lave. Begge børn var også imponeret,så helt klart ros herfra :)


  -  2009-05-24 10:53:24
Denne ret er super nem at lave og smager himmelsk. Mange roser fra vores gæster. Den skal i prøve!!!


Jono-piin  -  2007-06-09 15:55:01
lyder nemt