Amerikansk æblekage 03
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
|
|
smør og sukker røres blødt og heri piskes de hele æg, hvorefter mel, bagepulver, citron skal eller vaniljesukker tilsættes sammen med fløden.
dejen hældes i en velsmurt, raspstrøet form (springform, der rummer ca. 1½L) og i selve dejen lægges de skrællede æblesnitter, der stikkes lidt ned i dejen. herover drysses sukker i blandet kanel og kagen bager på en rist på nederste rilli ved 200-225 grader i ca. 40 minutter. tages fra formen 10 minutter. efter og kan serveres lun og dejlig som den er eller evt. drysset med sigtet flormelis. kagen er meget fin at dub fryse. |
|
Opskriften er vist 29291 gange,
og udskrevet 625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-27 01:00:07 Dejlig opskrift, vildt populær hos familien. Jeg har bagt kagen med forskellige slags æbler massevis af gange, fra jeg opdagede opskriften i sommers, indtil den hårde frost forleden ødelagde de sidste rester af sommerens/efterårets høst. Nu var gode råd dyre, så jeg erstattede med bævende hjerte citronskræl/vanilje med revet skræl fra en hel appelsin og æblerne med 4 store, saftige clementiner efter at have klemt et par kerner ud, og droppede kanelsukkeret. Resultatet var fantastisk (ekstra lækkert med en lille klat creme fraiche). Appelsin/mandarinudgaven af kagen bliver bare bedre af at få lov til at trække et par dage - hvis den får lov! ,,;Cake;.. - 2008-08-17 14:25:29 jeg syntes det er en yderst lækker kage og jeg ser frem til at lave den igen. knus. skatter - 2007-12-31 18:09:39 det smagte super godt<3 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne