Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekoteletter florentine

Svinekoteletter florentine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :




Ingredienser:
1 pk.dybfrossen hel spinat
 smør eller margarine
 muskat
 salt
 peber
4 svinekoteletter
250 g.champignoner
1 anelse citronsaft
1 fedhvidløg
2.5 dl.piskefløde
75 g.reven ost
 


Opskrift:

Spinaten optøes i lidt smør i en gryde, krydres med salt og lidt muskat og lægges i et ovnfast fad.
Koteletterne drysses med salt og peber, brunes på panden og lægges på spinaten.
De kvartede champignoner svitses i smør, til væden er fordampet og krydres med citronsaft, hvidløg, salt og peber.
Fløden tilsættes og saucen koges igennem og hældes over koteletterne.
Den revne ost fordeles over retten og fadet sættesi ovnen ved 225 grader i ca. 30 minutter til kødet er gennemstegt og overfladen gylden. giv brød og kartofler til.

Tips:

Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf ca. 30 min. i ovnen. Ovntemperatur: 225 grader Stegetid: Ca. 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8048 gange,
og udskrevet 161 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu