Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkesnitsler med feta- løgfyld med græsk bønnesalat og pitabrød

Skinkesnitsler med feta- løgfyld med græsk bønnesalat og pitabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skinkesnitsler med feta- løgfyld med græsk bønnesalat og pitabrød, billede 4 Skinkesnitsler med feta- løgfyld med græsk bønnesalat og pitabrød, billede 1 Skinkesnitsler med feta- løgfyld med græsk bønnesalat og pitabrød, billede 2 Skinkesnitsler med feta- løgfyld med græsk bønnesalat og pitabrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.skinkesnitsler
 peber
0.5 finthakket løg
 rosmarin
4 spsk.fetatern
20 g.smør til stegning
 
 Græsk bønnesalat:
250 g.kogte kolde hvide bønner
250 g.kogte grønne bønner
2 store tomater
 
 Dressing:
5 spsk.fedtfri dressing af olie-eddike typen
2-3 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 presset hvidløg efter smag
2 spsk.hakket persille til pynt
 
 varme pitabrød fyldt med grøn salat
 


Opskrift:

Bank snitslerne ud, så de bliver så store og flade som muligt, og drys dem med peber (der skal ikke salt på, fordi fetaen er salt nok). Fordel finthakket løg, rosmarin og fetatern på den ene halvdel af hver snitsel, fold den anden halvdel over og luk med kødnåle. Brun hurtigt snitslerne i nøddebrunt smør på en slip-let pande, dæmp varmen og steg dem færdig i ca. 3 minutter på hver side og tag så panden af og lad dem hvile 4-5 minutter.

Server de fyldte skinkesnitsler på varme tallerkner sammen med bønnesalat og pitaerne. Du kan også servere brødene som pita-triangler og server den grønne salat sammen med bønnesalaten.

Græsk bønnesalat
Pisk færdigkøbt dressing og citronsaft sammen og smag til med krydderier og hvidløg. Dressingen skal helst laves i god tid, så smagen kan udvikle sig.

Læg de hvide bønner på den ene halvdel af et aflangt fad og de grønne på den anden halvdel. Skær tomaterne i smalle både og læg dem mellem de to slags bønner og dryp dressingen over. Dæk fadet til og stil salaten i køleskabet i et par timer og pynt den med persille lige før serveringen.

Tips:

Pita-triangler
Flæk 4 pitaer og skær hver halvdel i 6 trekanter. Læg dem på en bageplade og bag dem i 5 minutter ved 200 grader C, til de er lysebrune og sprøde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 31195 gange,
og udskrevet 528 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-02-08 13:35:26
Dressing af olie-eddiketypen kan vel ikke være fedtfri???


Mie  -  2007-12-10 00:29:17
Brug Becel til stegning i stedet for smør. (Retten står som fedtfattig)? Smager godt med kartoffelbåde i stedet for Pita-brød.