Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiens cremefraise pastaret

Italiens cremefraise pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anna-sofie

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.oksekød
2 ds.tomat pure
3 bulion terninger
 Løgpulver/ løgtern efter behov
 Salt
 peber
500 g.pasta fuglereder
1000 g.Creame fraise
1 glaschampioner
1 glasvand
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader
Sæt vand over til pasta.
Svits oksekødet i en gryde tilsæt bolion og salt og peber og løget og rør det rundt. Så tilsætter du pureen og rører det godt rundt så kommer du glasset med championen i med væde og et glas vand så lader du det koge.
Når pastaen er færdig ligger du rederne i fadet og når kødsovsen er færdig hælder du det hen over og fordeler det godt. Så hælder du de 2 creamefraiser hen over og jævner det pændt.
Sæt det i ovnen i ca. 30 min.

Tips:

En god salat vil smage godt dertil.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7195 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu