Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langtidsstegt svinemørbrad indsvøbt i saltdej med

Langtidsstegt svinemørbrad indsvøbt i saltdej med, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : daytiger

Indsendt :




Ingredienser:
 Svinemørbrad
 Salt
 Vand
 Kålblade
 Krydderurter efter eget valg
 


Opskrift:

Svinemørbraden afpudses med en skarp kniv. Salt og en anelse vand røres sammen til homogen masse.

Lidt kålblade overhældes med kogende vand og nedkøles straks. På disse blade lægges krydderurter efter eget valg og dernæst mørbraden, der pakkes ind først i kålblade og dernæst i saltdejen. Bedste resultat opnåes ved at have en fast plade el.lign. til at sætte mørbraden i grillen på.

Inden den sættes i grillen sættes et stege termometer i. Mørbraden grilles til temperaturen er 72 grader.





Tips:

Server din yndlingssalat til samt groft brød eller kartoffelsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15611 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Casper  -  2013-04-03 21:37:29
Mads, Yvonne, fru jensen & Julekocken - hvis I læser de første 2 linier så har i svaret liger der...


Julekokken  -  2011-12-14 16:15:42
Hvordan laver man saltdejen?


fru jensen  -  2011-03-15 08:59:43
der mangler stadig en opskrift på saltdejen.......


Yvonne  -  2011-02-03 18:37:30
Der mangler en opskrift på saltdejen


Mads  -  2009-10-29 16:26:03
Hvordan laver man saltdejen?