Langtidsstegt svinemørbrad indsvøbt i saltdej med

Langtidsstegt svinemørbrad indsvøbt i saltdej med, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : daytiger

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Svinemørbrad
 Salt
 Vand
 Kålblade
 Krydderurter efter eget valg
 
Opskrift:
Svinemørbraden afpudses med en skarp kniv. Salt og en anelse vand røres sammen til homogen masse.

Lidt kålblade overhældes med kogende vand og nedkøles straks. På disse blade lægges krydderurter efter eget valg og dernæst mørbraden, der pakkes ind først i kålblade og dernæst i saltdejen. Bedste resultat opnåes ved at have en fast plade eller lignende til at sætte mørbraden i grillen på.

Inden den sættes i grillen sættes et stege termometer i. Mørbraden grilles til temperaturen er 72 grader.

Tips:

Server din yndlingssalat til samt groft brød eller kartoffelsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 17357 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-03 21:37:29
Mads, Yvonne, fru jensen & Julekocken - hvis I læser de første 2 linier så har i svaret liger der...

  -   2011-12-14 16:15:42
Hvordan laver man saltdejen?

  -   2011-03-15 08:59:43
der mangler stadig en opskrift på saltdejen.......

  -   2011-02-03 18:37:30
Der mangler en opskrift på saltdejen

  -   2009-10-29 16:26:03
Hvordan laver man saltdejen?