Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Thailandsk karrykylling 02

Thailandsk karrykylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt af : Janne

Indsendt :




Ingredienser:
600 g.kyllingefilet
4 dl.kokosmælk
 smør/olie til stegning
1-2 spsk.karry efter smag
1 tsk.salt
2.5 dl.creme fraiche 38%
1 tsk.sukker
1 citron revet skal heraf
 


Opskrift:

Skær kyllingekødet i tern og steg dem gyldne ad flere omgange i olie/smør i en stor pande. Krydr med karry og salt og lad det stege yderligere et par min. Hæld kokosmælk i panden og kog panden af under omrøring. Tilsæt cremfraise og lad alt simre i ca 15 min. Smag til med sukker og citronskal-det runder den stærke karrysmag af. Lad retten simre i yderligere et par min. Server med kogte ris,hårdkogte æg i både, saltede jordnødder evt. banan skiver og agurkestave.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 13526 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Irene  -  2011-09-12 11:39:33
Rigtigt lækker! Og sovsen blev dejlig let :-) Denne kommer vi til at lave igen :-)