Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dådyr-Stroganoff

Dådyr-Stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsmåkød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.bov eller kølle
 Lidt hvedemel og smør
1/2 l.vand
3 storetomater
250 g.champignon
150 g.løg
2 dl.fløde eller creme fraiche
 Salt
 peber
 paprika
 


Tilbehør:
Kartoffelmos eller ris serveres til. Prøv tyttebærskum som tilbehør.
Opskrift:

bov eller kølle skæres i stykker, vendes i mel og krydres med salt og peber. Kødet brunes i gryde, vand tilsættes, hvorefter det simrer under låg. tomater flåes, udhules og findeles hvorefter de svitses i smør med lidt paprika sammen med champignon og løg. Når kødet er færdig, jævnes saucen med fløde eller creme fraiche, hvorefter det hele blandes forsigtigt.

Tips:

1/4 l piskefløde piskes til skum, hvorefter tyttebærsyltetøj vendes i efter smag. (Evt. rest fryses ned og serveres som dessert)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16431 gange,
og udskrevet 590 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karin Burmester  -  2019-03-14 15:23:17
Ang. Stroganoff af dådyrsmåkød. Hvor længe skal retten simre? Det fremgår ikke af opskriften