Dådyr-Stroganoff

Dådyr-Stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsmåkød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.bov eller kølle
 Lidt hvedemel og smør
5 dl.vand
3 storetomater
250 g.champignon
150 g.løg
2 dl.fløde eller creme fraiche
 Salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
bov eller kølle skæres i stykker, vendes i mel og krydres med salt og peber. Kødet brunes i gryde, vand tilsættes, hvorefter det simrer under låg. tomater flåes, udhules og findeles hvorefter de svitses i smør med lidt paprika sammen med champignon og løg. Når kødet er færdig, jævnes saucen med fløde eller creme fraiche, hvorefter det hele blandes forsigtigt.

Kartoffelmos eller ris serveres til. Prøv tyttebærskum som tilbehør.

Tips:

1/4 l piskefløde piskes til skum, hvorefter tyttebærsyltetøj vendes i efter smag. (Evt. rest fryses ned og serveres som dessert)


karakterer:
Opskriften er vist 18877 gange,
og udskrevet 657 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Karin Burmester  -  2019-03-14 15:23:17
Ang. Stroganoff af dådyrsmåkød. Hvor længe skal retten simre? Det fremgår ikke af opskriften