Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dådyrsteaks

Dådyrsteaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4-5 cm. tykke skiver af køllen
 smør
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Smørsvitsede svampe og bagte kartofler eller kartoffelgratin kan serveres til.
Opskrift:

skiverne bankes med håndroden. Når det brunede smør bruser op, lægges kødstykkerne på panden. Steges 4-8 min. Alt efter, hvor rødt man ønsker kødet. Drysses m. salt og peber. Skal hvile et par min. Inden servering.

Tips:

Stykkerne kan også marineres inden stegning. Retten kræver ungt, mørt kød. Prøv tyttebærskum som tilbehør. 1/4 l piskefløde piskes til skum, hvorefter tyttebærsyltetøj vendes i efter smag. Evt. rest fryses ned og spises som isdessert!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13846 gange,
og udskrevet 191 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu