Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dådyrsteaks

Dådyrsteaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-5 cm. tykke skiver af køllen
 smør
 salt
 peber
 
Tilbehør:
Smørsvitsede svampe og bagte kartofler eller kartoffelgratin kan serveres til.
Opskrift:
skiverne bankes med håndroden. Når det brunede smør bruser op, lægges kødstykkerne på panden. Steges 4-8 min. Alt efter, hvor rødt man ønsker kødet. Drysses m. salt og peber. Skal hvile et par min. Inden servering.

Tips:

Stykkerne kan også marineres inden stegning. Retten kræver ungt, mørt kød. Prøv tyttebærskum som tilbehør. 1/4 l piskefløde piskes til skum, hvorefter tyttebærsyltetøj vendes i efter smag. Evt. rest fryses ned og spises som isdessert!

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14551 gange,
og udskrevet 216 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu