Pasta med mørbrad og broccoli

Pasta med mørbrad og broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.svinemørbrad
 salt
 peber
 smør til stegning
300 g.friske champignon i skiver
2 dl.cremefraiche 38%
1 dl.piskefløde
1 spsk.flydende kalvefond (eller en oksebouillon)
0.5 dl.hvidvin
1-2 spsk.dijonsennep
300-350 g.frisk pasta
300 g.broccolibuketter
 
Opskrift:
Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i skiver. Steg mørbradskiverne gyldne i smør og krydr med salt og peber. Steg champignonskiverne bløde i smør og krydr med salt og peber og rør creme fraiche og derefter piskefløde i. Lad koge/ simre i 5 - 10 min.

Tilsæt derefter kalvefond (eller oksebouillon opblødt i 1 dl varmt vand), hvidvin og dijonsennep og lad simre endnu et par min.

Kog pasta efter anvisningen på pakken. Kog broccoli sprød-mør i let saltet vand.

Server i fad med pasta nederst, lidt sovs over og pynt med broccolibuketterne. Resten af sovsen/ kødet kommes i en skål og serveres sammen med resten af måltidet.

Tips:

Tager ca. 45 min. at lave.


karakterer:
Opskriften er vist 20383 gange,
og udskrevet 362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2007-06-12 15:21:15
skal prøves igen :-)

Den Dejlige  -  2007-06-12 15:20:25
vildt god ret.. Der skal dog laves dobbelt af sovsen

"Mester Kokken"  -  2007-03-29 15:10:31
vildt god - helt sikkert noget jeg vil lave igen. Hele familien var vilde med det. Lavede dog dobbelt portion af sovsen.