Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med mørbrad og broccoli

Pasta med mørbrad og broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.svinemørbrad
 salt
 peber
 smør til stegning
300 g.friske champigon i skiver
2 dl.creme fraiche 38%
1 dl.piskefløde
1 spsk.flydende kalvefond (eller en okseboullion)
0.5 dl.hvidvin
1-2 spsk.dijonsennep
300-350 g.frisk pasta
300 g.broccolibuketter
 


Opskrift:

Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i skiver. Steg mørbradskiverne gyldne i smør og krydr med salt og peber. Steg champigonskiverne bløde i smør og krydr med salt og peber og rør creme fraiche og derefter piskefløde i. Lad koge/ simre i 5 - 10 min. Tilsæt derefter kalvefond (eller okseboullion opblødt i 1 dl varmt vand), hvidvin og dijonsennep og lad simre endnu et par min. Kog pasta efter anvisningen på pakken. Kog broccoli sprød-mør i let saltet vand. Server i fad med pasta nederst, lidt sovs over og pynt med broccolibuketterne. Resten af sovsen/ kødet kommes i en skål og serveres sammen med resten af måltidet.

Tips:

Tager ca. 45 min. at lave.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (27 stemmer)

Opskriften er vist 18060 gange,
og udskrevet 321 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-06-12 15:21:15
skal prøves igen :-)


Den Dejlige  -  2007-06-12 15:20:25
vildt god ret.. Der skal dog laves dobbelt af sovsen


"Mester Kokken"  -  2007-03-29 15:10:31
vildt god - helt sikkert noget jeg vil lave igen. Hele familien var vilde med det. Lavede dog dobbelt portion af sovsen.