Mørbradgryde med bacon

Mørbradgryde med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Suzanne

Indsendt :


Mørbradgryde med bacon, billede 4 Mørbradgryde med bacon, billede 1 Mørbradgryde med bacon, billede 2 Mørbradgryde med bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Start med at skær bacon i tern, afpus mørbraden og derefter skær den i små tern.

varm en gryde op og brun bacon der i, nå det er brunet, kommer man mørbraden i og brunder det sammen med kryderrierne og det knuste hvidløg.
Skyl og skær champignonerne i skriver.
Blend de flåde tomater sammen med fløde, og kom tomatpure i.

Det hele kommes i gryden når mørbraden er blevet brunet, husk coktailpølserne her.
Det skal nu op og koge også er det klar til servering.

Er godt sammen med ris og blancert brocoli.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (57 stemmer)

Opskriften er vist 283095 gange,
og udskrevet 10029 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14421 (3433 kcal)
KJ pr. Pers. 3605 (858 kcal)
Vægt ialt 1939 gram
Vægt pr. Pers. 484 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 743 KJ (177 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Vibeke G.  -  2019-05-30 09:39:00
Dejlig ret med kartoffelmos til anbefaler også løg i tern, der svitses med bacon i tern

  -  2018-05-03 07:54:41
hvem læser korrektur her, det er jo hårrejsende!

Lisbeth   -  2017-05-02 20:07:25
Tilsatte et stort løg, frisk chili og røget paprika. Det kan bestemt anbefales.

Vagn M. Rasmussen   -  2017-01-15 16:26:29
Det er en super nem og lækker ret, at tilberede og så er den meget populær, og smager dejligt.

Maria  -  2013-04-06 18:15:24
Hvornår mon champignonerne skal i? Vi har gættet os lidt frem. Vi skærer mørbraden i skiver, og kommer champignonerne i fløden. Men næste gang tror jeg vi prøver at stege dem sammen med kødet og baconen. Vi putter lidt mere hvidløg i. Men det er en opskrift familien her i huset elsker, så opskriften sidder næsten på rygraden.

fl  -  2010-11-23 15:15:43
der mangler en tidsangivelse ca

jeanette  -  2010-09-20 12:36:42
det er en rigtigt god ret vi ELSKER den store fine kokkehuer herfra

  -  2009-03-17 00:02:00
Prøv at brun paprika og karry sammen inden kødet... MUMS :)

Per  -  2008-02-05 09:39:11
Jeg syntes det er syndt at skære mørbraden ud i små tern, jeg nøjes med at skære den i 1-2 cm. skiver som så skal brunes lidt ekstra godt, champignonerne syntes jeg også lige skal brunes lidt med, og når fløde og tomater er kommet i gryden så kan de lige få lov til at småkoge en 10-15 minutter inden at cocktailpølserne kommer i, de skal bare lige varmes med. Et hakket løg som svitses med før champignongerne kommer i er også en god tiln.