Bagte rabarber med is

Bagte rabarber med is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Bagte rabarber med is, billede 4 Bagte rabarber med is, billede 1 Bagte rabarber med is, billede 2 Bagte rabarber med is, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
100 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
5 dl. Vaniljeis 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Bland vaniljekornene i rørsukkeret.

Rabarberne skylles godt, og skæres i ca. 2 cm. stykker. Vendes rundt med rørsukker.

Bages i ovnen 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn i et ildfast fad smurt med smør.

Afkøles let og serveres med rørt vaniljeis.

Tips:

Erstat vaniljeis med råcreme, flødeskum eller cremefraiche 38%.
Brug fromage frais rørt med vaniljesukker, hvis du vil passe på kalorierne.





karakterer:
Opskriften er vist 105487 gange,
og udskrevet 2568 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4183 (995 kcal)
KJ pr. Pers. 1045 (248 kcal)
Vægt ialt 850 gram
Vægt pr. Pers. 212 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 492 KJ (117 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 21.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-06-08 12:03:24
Kan de bagte rabarber fryses og anvendes ved senere lejlighed???

  -   2011-05-20 09:39:22
Jeg brugte vanille og det synes jeg var et hit!

  -   2008-04-30 11:34:42
Jeg mener at ingefæren bør være evt. og altså kan undlades, kanel nøjedes vi med 1 tsk. og den kan evt. skiftes ud med vanille.

  -   2008-04-21 08:52:14
En dessert, der i den grad var noget for både øjet, ganen og gæsterne. Alm. sukker kan sagtens anvendes.