Bagte rabarber med is næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
100 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1.5 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
   
  Til formen:
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 dl. Vanilleis 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 4486 (1068 kcal)
KJ pr. Pers. 1121 (267 kcal)
Vægt ialt 870 gram
Vægt pr. Pers. 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 515 KJ (122 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 21.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)