Bagte rabarber med is næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
100 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
5 dl. Vaniljeis 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 4183 (995 kcal)
KJ pr. Pers. 1045 (248 kcal)
Vægt ialt 850 gram
Vægt pr. Pers. 212 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 492 KJ (117 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 21.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)