Kransekagekonfekt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 40 stk.
Ingredienser:
  Kransekagemasse:
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
600 gram Ren rå marcipan
   
  Pynt:
Cocktailbær, syltet 1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 17367 (4135 kcal)
KJ pr. stk. 434 (103 kcal)
Vægt ialt 1048 gram
Vægt pr. stk. 26 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1656 KJ (394 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 15.2 gram
Kulhydrat 57.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)