Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bagte rabarber med marengs

Bagte rabarber med marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagte rabarber med marengs, billede 4 Bagte rabarber med marengs, billede 1 Bagte rabarber med marengs, billede 2 Bagte rabarber med marengs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Rabarber renset vægt
4 spsk. Jordbærsaft. sød. koncentreret
4 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Kokosmarengs:
1 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Kom snittede rabarber, jordbærsaft eller solbærsaft, sukker og vaniliekorn i en gryde og damp rabarberne til de er møre.

Afkøl og smag dem evt. til med yderlige sukker. Fordel rabarberne i fire små ovnfaste skåle.

Pisk æggehviderne med salt samt halvdelen af sukkeret. Kom det sidste sukker i og pisk yderlige et øjeblik, og vend kokosmel i.

Fordel dejen over raberberne, og bag dem ved 200 - 225 grader C. alm. ovn ca. 4-5 minutter til dejen er gylden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (23 stemmer)

Opskriften er vist 93236 gange,
og udskrevet 2121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3432 (817 kcal)
KJ pr. Pers. 858 (204 kcal)
Vægt ialt 631 gram
Vægt pr. Pers. 157 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 544 KJ (129 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 29.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-05-13 10:33:32
En god dessert til mad og kaffen. den kan godt anbefales. Jeg kom godt nok oxalsyren i for at tag syren.

Gitte Mosegaard  -  2008-05-05 20:39:07
Vi har prøvet opskriften. Den er nem og lækker

Per  -  2008-04-25 19:26:39
Det er altid godt at koge vanillestangen med efter man har skrabet kornene ud, så er man sikker på at få hele smagen med. Tror det vil være godt at putte nogle knuste makroner i bunden.

Per  -  2008-04-24 20:38:13
Rabarberne skæres i 2-4 cm stykker og de koges kun lige møre, må helst ikke koge ud, løftes så op af saften og lægges altså udens aft i kokotter.