Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagte rabarber med marengs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Rabarber renset vægt
4 spsk. Jordbærsaft. sød. koncentreret
4 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Kokosmarengs:
1 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Energi:
KJ total 3432 (817 kcal)
KJ pr. Pers. 858 (204 kcal)
Vægt ialt 631 gram
Vægt pr. Pers. 157 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 544 KJ (129 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 29.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)