Bagte rabarber med marengs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Rabarber, renset vægt
4 spsk. Jordbærsaft. sød. koncentreret 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Kokosmarengs:
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Energi:
KJ total 3438 (818 kcal)
KJ pr. Pers. 859 (204 kcal)
Vægt ialt 634 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 542 KJ (129 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 29.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)