Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Au Bain

Au Bain, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :





Ingredienser:
1 rest stegt oksesteg fra dagen før
 resterne af en brun okstegssovs
 
 Gratin:
75 g.margarine
75 g.hvedemel
3.5 dl.mælk eller suppe (oksetern)
3 æg
 salt
 peber (Santa Marias peberblanding)
1 glaspickles
 evt.sennep
 


Opskrift:

Lav en opbagning af margarine, mel, mælk og eller suppe, rør æggeblommerne i, pisk hviderne stive, tilsæt den hakkede kødrest og fold de piskede hvider i. Smør et gratinfad og drys med rasp. Fadet fyldes højst 3/4 fuldt, dryssen med rasp på overfladen, stilles i vandbad i ovnen ca. 1 time ved 175-200 grader. Serveres straks med restesovsen, som er rørt op med et glas pickles og evt. lidt sennep Den må gerne være skarp. Sovsen kan suppleres med smeltet smør, hvis der er for lidt

Tips:

Denne ret er restemad, kan også suppleres med grønsager. I stedet for kød, kan man bruge fiskeresster i gratinen, fiskesennep og kapers i den smeltede smørsovs. Kun fantasien sætter grænser.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6903 gange,
og udskrevet 64 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu