Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dyrekoteletter

Dyrekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrkoteletter - Dyrekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 dyreryg
 smør til stegning
 salt
 peber
 bouillon (vand + terning)
 fløde sherry
 


Opskrift:

Pil de groveste hinder af dyreryggen og skær mørbraderne af. Dobbelte koteletter hugges eller saves ud på tværs af ryggen. Skær kødet igennem, før der hugges eller saves. Der bliver 8-9 ca. lige store dobbeltkoteletter. En frossen dyreryg deles lettest, inden den er helt optøet.

Hvis man ønsker enkelte koteletter, saves ryggen om muligt først igennem på langs, hvorefter koteletterne skæres ud på tværs.

Steg koteletterne 3-4 min. på hver side. Drys salt og peber på, når koteletterne er vendt. Kog panden af med bouillon og fløde, tilsæt lidt sherry og hæld skyen over koteletterne.

En svampestuvning og salt, sukkerærter eller grønne bønner serveres til, evt. også flûtes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 15429 gange,
og udskrevet 284 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu