Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bøf á la dyrekølle med tyttebærskum

Bøf á la dyrekølle med tyttebærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrsteak - Dyresteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 bøf, 4-5 cm tykke - udskåret af ung, mør dyrekølle.
500 g.friske champignons
8 bagekartofler
100 g.smør
100 gtyttebær (efter smag)
1/4 l.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bøffene, der er udskåret af dyrekøllen i 4-5 cm tykkelse, bankes med håndroden og lægges i gyldent, brunet smør på pande.

Steges 4-8 min. alt efter, hvor rødt man ønsker kødet skal være. Drysses med salt og peber og hviler et par min. inden servering.

Serveres med smørsvitsede svampe og bagte kartofler og tyttebærskum.

Tyttebærskum:
1/4 l piskefløde piskes til skum og tyttebær vendes i efter smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 25606 gange,
og udskrevet 832 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Københavneren  -  2011-09-06 08:10:06
Nøj hvor det svært at skære hinder mv. fra når benet er fjernet. Skarp kniv skal bruges!

grevinden  -  0000-00-00 00:00:00
Glemte lige..Også rigtig lækkert med svitsede østershatte og markchampignon. Dette giver et dejligt supplement til vildtsmagen.

grevinden  -  0000-00-00 00:00:00
Superlækkert. Tak!