Bøf á la dyrekølle med tyttebærskum

Bøf á la dyrekølle med tyttebærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøf, 4-5 cm tykke - udskåret af ung, mør dyrekølle.
500 g.friske champignon
8 bagekartofler
100 g.smør
100 gtyttebær (efter smag)
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bøffene, der er udskåret af dyrekøllen i 4-5 cm tykkelse, bankes med håndroden og lægges i gyldent, brunet smør på pande.

Steges 4-8 min. alt efter, hvor rødt man ønsker kødet skal være. Drysses med salt og peber og hviler et par min. inden servering.

Serveres med smørsvitsede svampe og bagte kartofler og tyttebærskum.

Tyttebærskum:
1/4 l piskefløde piskes til skum og tyttebær vendes i efter smag.





karakterer:
Opskriften er vist 27953 gange,
og udskrevet 865 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-06 08:10:06
Nøj hvor det svært at skære hinder mv. fra når benet er fjernet. Skarp kniv skal bruges!

  -   2005-01-01 01:01:01
Glemte lige..Også rigtig lækkert med svitsede østershatte og markchampignon. Dette giver et dejligt supplement til vildtsmagen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Superlækkert. Tak!