Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bryggerens gryde

Bryggerens gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : eml

Indsendt :





Ingredienser:
3 store løg
 smør eller margarine
500 g.skinke eller oksekød i tern
4-5 gulerødder
1 fedhvidløg
1 flaskeøl
1 bouillionterning
 hakket persille
 


Opskrift:

Løgene pilles, hakkes og svitses i gryden uden at tage farve. Kødet brunes inden det blandes med løgene. Gulerødder skæres i stænger og tilsættes sammen med det hakkede hvidløg. Kog panden af med lidt øl og kom det i gryden.
Tilsæt resten af øllet og bouillionterningen og lad retten snurre undet låg til kødet er mørt.
Retten smages til og serveres med et drys friskhakket persille. Giv syltede agurker,kartofler og evt. tomater til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26423 gange,
og udskrevet 619 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu