Bryggerens gryde

Bryggerens gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : eml

Indsendt :      Red:

Bryggerens gryde, billede 4 Bryggerens gryde, billede 1 Bryggerens gryde, billede 2 Bryggerens gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Skært oksekød i tern Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3.3 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Løgene pilles, hakkes og svitses i gryden uden at tage farve.

Kødet i ca. 3x3 cm tern brunes inden det blandes med løgene.

Gulerødder skæres i stænger og tilsættes sammen med det hakkede hvidløg.

Kog panden af med lidt øl og kom det i gryden.

Tilsæt resten af øllet, bouillonterning og vand og lad retten snurre under låg ca. 1½ time eller til kødet er mørt.

Retten smages til og serveres med et drys friskhakket persille. Giv syltede agurker og kartofler til.


karakterer:
Opskriften er vist 28005 gange,
og udskrevet 652 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6279 (1495 kcal)
KJ pr. Pers. 1569 (373 kcal)
Vægt ialt 2344 gram
Vægt pr. Pers. 586 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 267 KJ (63 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu