Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bryggerens gryde

Bryggerens gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : eml

Indsendt :



Ingredienser:
3 store løg
 smør eller margarine
500 g.skinke eller oksekød i tern
4-5 gulerødder
1 fedhvidløg
1 flaskeøl
1 bouillionterning
 hakket persille
 
Opskrift:
Løgene pilles, hakkes og svitses i gryden uden at tage farve. Kødet brunes inden det blandes med løgene. Gulerødder skæres i stænger og tilsættes sammen med det hakkede hvidløg. Kog panden af med lidt øl og kom det i gryden.
Tilsæt resten af øllet og bouillionterningen og lad retten snurre undet låg til kødet er mørt.
Retten smages til og serveres med et drys friskhakket persille. Giv syltede agurker,kartofler og evt. tomater til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 27113 gange,
og udskrevet 645 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu