Bryggerens gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Skært oksekød i tern Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3.3 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 6279 (1495 kcal)
KJ pr. Pers. 1569 (373 kcal)
Vægt ialt 2344 gram
Vægt pr. Pers. 586 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 267 KJ (63 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)