Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling i kokosmælk og karry

Kylling i kokosmælk og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marlene

Indsendt :


Kylling i kokosmælk og karry, billede 4 Kylling i kokosmælk og karry, billede 1 Kylling i kokosmælk og karry, billede 2 Kylling i kokosmælk og karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kyllingebryst i små stykker
1 ds.kokosmælk
1 ds.ananas i stykker
 Champingon efter behov
1 ds.minimajs
 Karry
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Brun kyllingestykkerne sammen med karry i en gryde til de er blevet gyldenbrune. Det er en smagssag, hvor stærk man kan lide karryretter, men man kan altid tilsætte ekstra karry til sidst når man smager til.

Tilsæt ananas samt saften derfra. Tilsæt kokosmælken, champingon og minimajs. Lad retten simre en halv times tid.
Smag til med salt og peber, og server med ris.

Man kan tilsætte grøntsager efter behøv.

Tips:

En super nem ret, som altid falder i god jord når den serveres. :-)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (54 stemmer)

Opskriften er vist 109750 gange,
og udskrevet 1838 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jeanette  -  2014-10-21 18:40:54
Lækker og rigtig nemt! Og retten bliver tilpas cremet efter at have simret i de 30 minutter! Skal helt sikkert laves igen en anden gang! :)


Per  -  2014-01-30 22:43:59
Saucen er meget tynd, lidt jævning ville gøre underværker


Susanne  -  2013-08-20 17:56:18
Rigtig god ret, jeg giver den 10 og den skal helt sikkert laves igen. Jeg til satte lidt revet gulerod, 1 hakket løg og peberfrugt. :)


Nellie  -  2012-04-29 21:54:05
Jeg synes retten er god, dog ville jeg en anden gang undlade at putte majs i, og tilføje peberfrugt, løg og hvidløg og en lille smule chile, for at peppe den lidt op. Ellers super lækker og nem.


  -  2012-01-11 22:14:27
OK. ret. Jeg anvender normalt ikke ananas i min madlavning og synes heller ikke at det var et hit her. Jeg ville tilføje hvidløg og lidt chilli næste gang, også ville jeg helt undlade ananasskiverne (kun saften ville jeg komme i).


Josephine  -  2011-11-01 11:47:40
Vi lavede denne ret i går, forventede egentlig ikke det vilde, men blev meget positivt overrasket. Vi tilføjede dog en smule chili for at forstærke smagen, samt skalotteløg og friske babymajs :)


Tony  -  2008-06-27 21:26:53
Den smager rigtigt godt. nem at lave. der skal nok bare ikke en hel dåse minimajs i.Skal hel klart lave den ret igen en anden gang.


Lena  -  2008-04-20 13:35:36
Man kan også tilsætte syltede røde peber i strimler, som skal svitses med kyllingen og karry i starten. Smager super godt :)


Lise  -  2007-11-07 18:08:19
Rød og grøn peber passer godt i retten.


Maja  -  2007-10-18 18:08:03
Rigtig lækker og nem opskrift. Man kan også tilføje bønnespirer.


Christina  -  2007-09-28 19:09:06
Jeps - den er nemlig super god. Lærte den selv af kokken, da jeg ikke kunne vente med at få retten, til jeg kom på besøg hos hende. Man kan også tilsætte hakkede løg. Svitses sammen med kyllingen og karry i starten. Velbekomme :)


Lone  -  2007-08-31 16:12:57
Det lyder rigtig lækkert, det vil jeg prøve


Søren  -  2007-05-19 17:44:02
Virkelig nem ret, og meget velsmagende. Folk bliver altid overrasket når jeg fortæller hvor nem den er at lave.


Tinna  -  2007-03-11 14:06:07
Uhm!! Rigtig lækker ret. Jeg tilføjede squash i tern, det smager rigtig lækkert!