Stegte nudler med oksekød, svampe og wasabiærter

Stegte nudler med oksekød, svampe og wasabiærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.ægge-nudler
300 g.oksekød (i bøf-format)
750 g.blandet svampe
1 spsk.østerssovs
1-2 spsk.soya
1 stor håndfuld wasabiærter
1 stor håndfuld korianderblade
1 lime
 
 Marinade:
2 spsk.olie
2 spsk.soya
1 cm.frisk ingefær
1 frisk chili
1 fedhvidløg
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Hak chili, hvidløg og ingefør fint og bland det med de øvrige engredienser. Put kødet og marinaden i en frysepose, pres luften ud og luk til. Lad det trække mindst en time.
Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække til de er møre. Skær svampene i skiver, og svits dem i smagsneutral olie i en wok i 7-8 minutter. Steg bøffen på en varm pande, og lad den trække i et par minutter. Tilsæt nudlerne til svampene og tilsæt østeressovs og soya. Skær bøffen i tynde skiver. Tilsæt saften fra limen, kød, koriander og wasabiærter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13982 gange,
og udskrevet 230 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ask  -  2008-07-25 08:04:33
Man kan med servere fordel koriander og wasabiærter seperat, da wasabiærterne hurtigt bliver bløde og det er ikke alle der er lige vilde med koriander.