Cognak flamberet entrecote

Cognak flamberet entrecote, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Entrecote
2 tsk.Madagaska peber
2 friske chili
2.5 dl.Cognak
1 dl.Creme fraice
1 dl.Boullion
1 dl.Fløde 13 %
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bøfferne krydres med salt og peber. Madagaska peber knuses og svitses i en gryde med finthakket chili.
Bøfferne steges 2-3 min. på hver side. Panden fjernes fra komfuret og 1/4 dl cognakhældes over bøfferne og antændes. Bøfferne lægges på en tallerken. Boullion og cognak kommes på panden. Maizena og fløde røres op og jævner.Der legeres med creme fraice.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5756 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu