Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cognak flamberet entrecote

Cognak flamberet entrecote, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 Entrecote
2 tsk.Madagaska peber
2 friske chili
2.5 dl.Cognak
1 dl.Creme fraice
1 dl.Boullion
1 dl.Fløde 13 %
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bøfferne krydres med salt og peber. Madagaska peber knuses og svitses i en gryde med finthakket chili.
Bøfferne steges 2-3 min. på hver side. Panden fjernes fra komfuret og 1/4 dl cognakhældes over bøfferne og antændes. Bøfferne lægges på en tallerken. Boullion og cognak kommes på panden. Maizena og fløde røres op og jævner.Der legeres med creme fraice.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5313 gange,
og udskrevet 107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu