Cognak flamberet entrecote

Cognak flamberet entrecote, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 Entrecote
2 tsk.Madagaska peber
2 friske chili
2.5 dl.Cognak
1 dl.Cremefraiche
1 dl.Bouillon
1 dl.kaffefløde 9%
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bøfferne krydres med salt og peber.

Madagaskar peber knuses og svitses i en gryde med finthakket chili.

Bøfferne steges 2-3 min. på hver side. Panden fjernes fra komfuret og 1/4 dl cognac hældes over bøfferne og antændes. Bøfferne lægges på en tallerken.

Bouillon og cognac kommes på panden. Maizena og fløde røres op og jævner. Der legeres med cremefraiche.


karakterer:
Opskriften er vist 6168 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu