Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dijonbøffer

Dijonbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 Oksefiletbøffer
1 spsk.Dijonsennep
 Salt
 peber
 
 Sauce:
1 Løg
0.5 dl.Long island dressing
1 dl.Boullion
1 dl.Rødvin
2 spsk.Creme fraice
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bøfferne smørres med dijonsennep og krydes med salt og peber. De trækker i 45 min. De steges 2-3 min. på hver side.

Sauce

Løg skæres i tern som svitses i smør og blandes med mel. Dressing og boullion samt rødvin tilsættes. Saucen koges igennem og legeres med creme fraice.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7177 gange,
og udskrevet 111 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mundilfare  -  2009-09-26 10:17:52
Kanonbehandling af en oksefilet.Serveret for gæster som var oprigtigt meget tilfredse med retten og jeg havde lige tilføjet dijonen med et enkelt stænk tabasco.