Kødet bankes og halveres. Peberfrugterne og kapers fordeles på kødet. Kødet rulles og snørres med en bomuldssnor. De brunes og drysses med salt og peber. Boullion hældes ved. De simre til kødet er mørt. Derefter tages rullerne op og saucen sies for kødrester. Derefter tilsættes citronsaft og skal samt ost som røres i. Saucen jævnes og koges igennem. Rullerne kommes derefter i saucen.
Tips:
Tilbehør
Pasta
Sukkerærter
flutes
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6240 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider