Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Airsju (Eiris Sju)

Airsju (Eiris Sju), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
200 g.røget bacon
500 g.skinkesmåkød
1 spsk.Smør
6 kartofler
1 lille snittet hvidkål
4 gulerødder
 smør
 


Opskrift:

Skinkekød og bacon svitses i smørret. Der tilsættes 1½ dl. Vand. Kartofler og gulerødder skæres i skiver og tilsættes sammen med hvidkålen. Lad retten koge ved svag varme i en times tid. Der krydres ikke med salt, da baconternene naturligt salter retten.

Tips:

Sønderjysk egnsret som er en fordanskning af Irish Stew




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 15451 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

blomsten  -  2009-11-03 23:43:37
det er en dejlig vinter ret ,smager godt