Skinkekød og bacon svitses i smørret.
Der tilsættes 1½ dl. Vand.
Kartofler og gulerødder skæres i skiver og tilsættes sammen med hvidkålen.
Lad retten koge ved svag varme i en times tid.
Der krydres ikke med salt, da baconternene naturligt salter retten.
Tips:
Sønderjysk egnsret som er en fordanskning af Irish Stew
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(14 stemmer)
Opskriften er vist 16713 gange, og udskrevet 192 gange.
Kommentarer
blomsten - 2009-11-03 23:43:37 det er en dejlig vinter ret ,smager godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider