Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Airsju (Eiris Sju)

Airsju (Eiris Sju), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
200 g.røget bacon
500 g.skinkesmåkød
1 spsk.Smør
6 kartofler
1 lille snittet hvidkål
4 gulerødder
 smør
 
Opskrift:
Skinkekød og bacon svitses i smørret. Der tilsættes 1½ dl. Vand. Kartofler og gulerødder skæres i skiver og tilsættes sammen med hvidkålen. Lad retten koge ved svag varme i en times tid. Der krydres ikke med salt, da baconternene naturligt salter retten.

Tips:

Sønderjysk egnsret som er en fordanskning af Irish Stew


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 16713 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

blomsten  -  2009-11-03 23:43:37
det er en dejlig vinter ret ,smager godt