Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksetern i smagsfuld rødvinssauce

Oksetern i smagsfuld rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Fedtsyl

Indsendt :





Ingredienser:
1300 g.oksetern (gl.daws oksesteg i tern)
1 bdt.timian
1 bdt.persille
2 løg
4 store gulerødder
4 stængerbladselleri
1 fl.rødvin
 salt
 peber
 
1 ds.flåede tomater
 evt.lidt fløde
 


Opskrift:

Sæt oksekødstern "i blød" i rødvin sammen med timian, persille, salt/peber og de hakkede grønsager. Det skal trække i minimum 10 timer.

Fremgangsmåde:
1. Tag oksetern fra og brun dem let i en stor gryde. Hæld resten af rødvinsmarinaden incl. krydderurter og grønsager i gryden. Hæld de flåede tomater i og lad det hele simre i ca. 1½-2 timer. Test om kødet er mørt.

2. Tag kødet fra og blend rødvin/grønsager mv. Smag saucen til med salt og peber. Tilsæt kødet igen og varm op.

Servér med kartoffelmos eller ovnstegte kartofler. Man kan også lave en blanding af parmasanost og appelsinskal til at drysse over saucen ved servering.

Bemærk at rødvinssaucen er ret kraftig i smagen, men samtidig vældig populær :-)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16129 gange,
og udskrevet 293 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mutter  -  2007-03-06 17:42:28
Meget meget lækker ret


Fedtsyl  -  2007-03-06 17:40:56
Der skal nu stå 1,3 kg oksetern