Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt struds med parmesanpaneret perleløg og orangesky

Stegt struds med parmesanpaneret perleløg og orangesky , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.strudsefilet
200 g.perleløg
 parmesanost (frisk)
2 appelsiner
1 dl.hønsefond
100 g.smør
 sukker
 hvedemel
 


Opskrift:

Perleløgene pilles, blancheres og afkøles. Derefter paneres de i mel, pisket æg og til sidst reven parmesanost. De steges på pande, til de er gyldne. Sukker brunes til karamel i en gryde og tilsættes appelsinsaft og hønsefond. Lad det koge ned til halvdelen og monter med smør før servering. Strudsen steges på pande ca. 5 min på hver side (rosastegt). Serveres evt. med stegte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4597 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu