Gør svampene i stand og skær dem i skiver eller kvarte.
Rist dem 4-5 min i smørret og kom delte sukkerærter i de sidste par min.
Sæt det til side.
Krydr kødstykkerne med salt og peber og knuste enebær.
Brun dem først i smør og olie på en pande.
Dæmp varmen og steg dem endnu 4-5 min.
Tag dem af panden og lad dem trække under folie.
Hæld bouillon og fløde på panden og kog det godt igennem.
Jævn evt. og smag til.
Små ovnstegte kartofler kan yderligger serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 19834 gange, og udskrevet 554 gange.
Kommentarer
Silver - 2011-06-29 20:06:55 En rigtig scoreret. Virkelig super lækker og let at gå til. Kan absolut anbefales.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider