Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sacred Hill fra De Bortoli

Sacred Hill fra De Bortoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 pk.strudsefilet
 Salt
 peber
 
 Marinade:
1 finthakket skalotteløg
1 kvisttimian
1 kvistrosmarin
1 spsk.god balsamico
3 spsk.god olivenolie
 Salt
 peber
 
 Pynt:
2 tomater
1 fedhvidløg
 Friske krydderurter
 


Opskrift:

Strudsefilet'erne skæres i meget tynde skiver. (Læg kødet i fryseren ca. 1/2 time, så er det nemmere at skære). Skiverne fordeles på 4 tallerkner og der krydres med salt og peber. Marinaden hældes over kødet.

Tomaterne skoldes, flåes, befries for kerner og hakkes groft med hvidløg - smages til med salt og peber.

Tomatblandingen arrangeres på midten af tallerknerne, og der pyntes med friske krydderurter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4726 gange,
og udskrevet 58 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu