Spængt kam med ananas og bananer

Spængt kam med ananas og bananer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1500 g.Letsaltet svinekam
1.5 dl.Vand
60 g.Margarine
1 tsk.Karry
30 g.hvedemel
2 dl.Suppe fra kammen
1 dl.Fløde
1 ds.ananas
4 Bananer
 
Opskrift:
Kødet koges i 60 min.Karry brændes af og mel tilsættes. Der spædes op med suppe og fløde til saucen har den rette konsistens. Ananas skiverne lægges mellem kødet til servering.
Bananerne ristes med fedtstoffet og lægges ved siden af kødet.
Saucen serveres til kødet


karakterer:
Opskriften er vist 3208 gange,
og udskrevet 76 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu