Rødtunge med pasta og koriander/lime sauce

Rødtunge med pasta og koriander/lime sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rødtunge med pasta og koriander/lime sauce, billede 4 Rødtunge med pasta og koriander/lime sauce, billede 1 Rødtunge med pasta og koriander/lime sauce, billede 2 Rødtunge med pasta og koriander/lime sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Sauce:
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 tsk. Rød chilipeber
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Korianderfrø
3 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Lime
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
   
600 gram Rødtungefilet uden skind
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Opskrift:
Sauce:
Løgene svitses derefter tilsættes hvidvinen og koges ind til det halve. Derefter tilsættes koriander, hakket chili, bouillon og piskefløde. Saucen koges igennem og smages til med limesaft og skal. Tages af varmen og æggeblomme piskes i. Saucen må ikke koge efter æggeblommerne er tilsat.

Filetter foldes og vendes i mel og krydres med salt og peber. Steges 4-5 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 22529 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4685 (1115 kcal)
KJ pr. Pers. 1171 (278 kcal)
Vægt ialt 1248 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 375 KJ (89 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-29 10:50:18
Dejlig nem, lækker og frisk