Rødtunge med pasta og koriander/lime sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Sauce:
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 tsk. Rød chilipeber
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Korianderfrø
3 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Lime
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
   
600 gram Rødtungefilet uden skind
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Energi:
KJ total 4685 (1115 kcal)
KJ pr. Pers. 1171 (278 kcal)
Vægt ialt 1248 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 375 KJ (89 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)