Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orientalsk mørbrad II

Orientalsk mørbrad II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.mørbrad
1 lille ananas
1 mellemstoty syrligt æble
1 bidfrisk ingefær
2 fedhvidløg
2 spsk.olie
3 spsk.karry
1 appelsin saften heraf
 salt
 cayennepeber
 


Opskrift:

Skyl og tør kødet og skær det i tynde strimler. Skær top og bund af ananasen. Skær den igennem på langs og fjern den hårde stok i midten. Skær frugtkødet i tern.
Skræl æblet, del det i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblet i tern. Skræl ingefæren med en kartoffelskræller og hak den fint. Pil hvidløgene og hak dem fint.
Opvarm lien på en pande og brun kødet ved stærk varme. Tag kødet op og læg frugt, ingefær, hvidløg og karry på panden og brun det, 3 min. ved jævn varme.
Tilsæt kød og aften af appelsinen. Lad det simre 3 min. Krydr med lidt salt og rigeligt med cayennepeber. Rør rundt og servér med ris.

Pr. portion: Kcal 298 = kJ 1247
Kylhydrat 23 g Protein 26 g Fedt 11 g (33%) Fibre 3 g




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5800 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lilian Andersen  -  2012-04-08 21:17:46
Jeg kan ikke tåle carry ret godt, så jeg nøjedes med 1 spsk karry og brugte så 1 spsk paprika, det var rigtig godt. Havde ingen frisk ingefær men derimod noget syltet, som jeg skar i små tern, det var også fint.