Kalkunsteg II

Kalkunsteg II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jakob Jensen

Indsendt :

Ingredienser:
1 kalkunbryst
1 løg
3 gulerødder
3-4 fedhvidløg
 paprika
 salt
1 terning grøntsagsboullion
 majsstivelse
5 dl.parboiled ris
 olie
 
Opskrift:
krydr kalkunbrystet med paprika og salt over det hele, og brun den på en ¨pande eller i en stegegryde. (gerne en der kan gå i ovnen).skær løget i kvarte og kom det ned i gryden sammen med gulerøder og hvidløg. tilsæt 3-4 dl vand og boullionterningen samt en lille håndfuld grov salt. stil gryden ind i ovnen ved 200 grader i en lille time. tag derefter gryden ud og læg stegen i til hvile i sølvpapir.tag væden fra gryden og kom over i en kasserolle og put grøntsagerne fra gryden i en skål og blend det, dernæst kommes det i væden og koges op til en fantastisk sovs. Hvis man vil have en lidt tyk sovs kan man tage en spsk majsstivelse og noget vanf og røre sammen og hælde i væde som jævning.


Tips:

Server retten med ris og evt salat og hvidløgsbrød.


karakterer:
Opskriften er vist 21356 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ann Catrin  -  2011-09-30 11:43:27
Utrolig lækker. Nem at lave; og sovsen smager fantastisk.

conny  -  2011-05-08 00:42:28
smager endnu bedre hvis der er tilsat noget mere. soltørrede tomater i olie, hakket persille, masser af chilli og gerne smurt med tomatpure først. saften fra kødet smager forrygende godt, fo der er ikke ret meget smag i kalkun, hvis ikke det tilføjes en masse krydderier og grøntsager

  -  2008-08-06 15:47:20
DEn smager bare fantastisk!!! Sovsen er ikke mindre end genial. glæder mig til at lave den igen

  -  2007-12-24 11:39:15
Det er sku da ikke en steg