Biksemad af flæskesteg

Biksemad af flæskesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Biksemad af flæskesteg, billede 4 Biksemad af flæskesteg, billede 1 Biksemad af flæskesteg, billede 2 Biksemad af flæskesteg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Svinekam med svær
600 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1000 gram Kogte kolde kartofler
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Opskrift:
Kød og kartofler skæres i små tern. Løgene hakkes.

Løgene steges møre på panden i fedtstoffet, Lad det blive godt varmt, inden kartoffelstykkerne blandes imellem.

Skru op for varmen og rist biksemaden til kartoffelstykkerne er gyldne. Rør af og til.

Tilsæt kødterningerne og vend godt rundt og skru ned. Lad retten simre yderligere 3-4 minutter til alt er gennemvarmet.

Serveres med rødbeder og eller spejlæg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (24 stemmer)

Opskriften er vist 89744 gange,
og udskrevet 6426 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14109 (3359 kcal)
KJ pr. Pers. 3527 (839 kcal)
Vægt ialt 2450 gram
Vægt pr. Pers. 612 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 575 KJ (137 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

lars  -  2013-07-31 20:02:47
den har ikke skade af det sidste sovs oven i.