Pavlova
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggehviderne piskes stive.
Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning.
Flormelis sigtes i af to omgange.
Til sidst røres maizena, salt, vanillesukker og eddike i.
Blandingen placeres pa en bageplade belagt med bagepapir smurt med smør og drysset med maizena. Det er også en god ide at anvende ringen fra en springform (vendt pa hovedet), smurt med smør og drysset med maizena, til at begrense kagens omkreds.
Kagen bages i en forvarmet ovn ved 140 grader C. alm. ovn i en time. Ovnen slukkes, og kagen forbliver i ovnen i endnu en time. Kagen dækkes fuldstændigt med flødeskum og pyntes med rigelige mængder frugt. |
|
Opskriften er vist 113786 gange,
og udskrevet 1977 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (76 stemmer) |
|
Kommentarer NHHK - 2013-11-19 19:48:43 Den ser mega lækker ud og rigtig frisk med alt den frugt :) Pigen - 2013-07-01 23:19:58 Rigtig lækker og nem! Jeg glemte at komme vand i...det gjorde ikke noget. Ole - 2011-09-04 17:05:39 Den er fra New Zealand, for at være mere præcis :) - 2011-07-19 14:18:19 og til sæt karamelsovs umh det er et ekstra pift:) Gert - 2011-02-05 16:20:04 Jeg kom lige lidt mørk revet chokolade i lige inden bagning. - Det skader bestemt ikke... jean - 0000-00-00 00:00:00 kan også laves kun af æggehvider og sukker, som en ganske almindelig mareges, bare meget stor. Men det er bare den bedste kage der findes. Mig - 0000-00-00 00:00:00 super kage.... Weee herre optur... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne