Pavlova næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
4.25 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  kiwifrugter, abrikoser, jordbær eller anden frisk frugt i skiver.
   
   
Energi:
KJ total 7685 (1829 kcal)
KJ pr. Pers. 1921 (457 kcal)
Vægt ialt 615 gram
Vægt pr. Pers. 153 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1248 KJ (297 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 37.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)